Tävlat i Vörå och Jakobstad

/ June 16, 2014/ Agility, Alva, Competitions, Gilja, Wii

Blev som sagt bråttom med att kvala till FM, så jag hade anmält till både Vörå och Jakobstad samma helg. På första banan i ett stekhett Vörå blev det en diskning för Wii. Gjorde en pakkovalssi på andra hindret, men Wii hade så bråttom och hann aldrig hoppa utan sprang vidare till nästa hinder.

På andra banan tog vi däremot vår sista FM-nolla och vann! Och bommen var t.o.m. med två gånger på samma bana. Bästa Wiisan!

I Jakobstad på hemmaplan drog Wii till igen med en dubbelvinst på två fina agilitybanor. Oslagbar! På hoppbanan fick hon däremot en vägran, men det var mitt fel då jag drog henne för långt från bommen. Glömmer ibland hur känslig hon är att föra jämfört med gamlingarna.

Största överraskningen var ändå Gilja som skulle tävla bara för att värma upp inför lag-FM. Hon drog till med en trippelnolla, varav två pallplaceringar. Heja heja!

Alva fick vara med på hoppbanan. Hon hade så kul, fastän det blev en diskning. Flera kom fram efteråt och tyckte att det var så roligt att se Alvas glädje på plan.